Filozófia

A GNLD-nél, mi hiszünk abban, hogy a táplálkozással kapcsolatos döntések – mit visz be a szervezetébe és mit tart távol tőle – életének legfontosabb döntései közé tartoznak. Ezek ugyanazok a döntések, amelyeket nap, mint nap meghozunk a magunk és családunk részére, és ugyanazok a döntések, amelyek minden GNLD termék mögött ott vannak. És amikor ez a döntés egészségünket, családunkat vagy éppen termékeinket érinti, egyszerűen nincs helye kompromisszumoknak.

Tegye fel magának ezt az egyszerű kérdést: „Mi az, ami fontos nekem?" Fontos, hogy az Ön által választott étrend-kiegészítők természetes összetevőkből készüljenek? Olyan összetevőkből, amelyek az évszázadok óta tartó emberi táplálkozás alapján bizonyulnak biztonságosnak és hatásosnak? Fontos Önnek, hogy ezeket az étrend-kiegészítőket az iparág piacvezetője tudományos alapokra helyezve dolgozza ki és állítsa elő?

Minden GNLD terméket a Természet ihlette, és a Tudomány alkotta. Tudományos Tanácsadó Testületünk tagjai világszerte élvonalbeli tudósként elismert szakemberek, akik világklasszis termékeink kutatása, fejlesztése és fenntartása során következetesen ragaszkodnak a Természet modelljéhez. A termékkiválóság melletti állhatatos elkötelezettségünk felkeltette az Egyesült Államok-beli Mezőgazdasági Minisztérium, egészségügyi intézmények, nagyobb egyetemek és elismert tudományos intézetek érdeklődését. Ennek eredményeképpen a GNLD termékekkel kapcsolatos tudományos cikkek gyakran a nagyobb szaklapok hasábjain jelennek meg. Ennek köszönhetően a táplálkozásra és egészségre vonatkozó tudományos ismeretek folyamatos bővítése érdekében, hosszú távú együttműködést alakítottunk ki olyan hírnévnek örvendő intézményekkel, mint a Stanford Egyetem Egészségkönyvtára.

Ha fontos Önnek, hogy az, amit a szervezetébe bevisz, a legjobb legyen, amit a természet és a tudomány kínálhat, akkor a megfelelő helyre kell jönnie. Biztos lehet abban, hogy a GNLD soha nem fog az Ön és családja egészségére vonatkozó kompromisszumot kötni – Ön se tegye ezt. 

 

Netvegyes