WebáruházSpeciális keresés

Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette felhasználónevét?
Még nincs fiókja? Regisztráljon

Táplálékkiegészítők

Antioxidánsok, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok

Táplálékkiegészítők segítségével pótolhatjuk azokat az ásványi anyagokat, melyekre a szervzetnek szüksége van, viszont a mindennapi étkezés során nem jut belőlük elegendő mennyiségben. Webáruházunk táplálékkiegészítő kínálatában antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok, emésztést segítő jótékony hatású laktobacilusok, fehérjék és Aloe Vera alapú készítmények közül válogathat.

A GNLD természetes alapanyagokból összeállított termékei sokéves kutatómunka gyümölcsei, e táplálékkiegészítők segítségével azokat az ásványi anyagokat, vitaminokat, zsírsavakat tudjuk szervezetünkbe bevinni, amelyek jellemzően kis mennyiségben vannak jelen. Miben található mindez? Búza, rizs, fokhagyma, szója, sárgarépa, Aloe Vera: minden a természet kincsestárából!

 

- Antioxidáns táplálékkiegészítők: karotin (a sárgarépa mellett megtalálható a tök és a paradicsom gyümölcsében is), Cruciferous, Q10, természetes vitamionok (A, E és C), flavonoidok (elsősorban a bogyós termésű növények és a  citrusfélék tartalmazzák). 

- Megfelelő energiaszintet biztosító készítmények: antioxidáns hatású, a sejtek egészségét védő, az immunrendszert erősítő és egyben a bőr, köröm, haj fiatalságának megőrzésében segítő táplálékkiegészítők.

több kategória

Utolsó frissítés: hétfő, 29 május 2017 07:41

Netvegyes