5 dolog amit tudnod kell rólunk

1. Nem testépítők vagyunk.

Mi nem arra törekszünk, hogy minél több izmot pakoljunk magunkra és versenyekre járjunk hanem, hogy esztétikus, sportos megjelenésünk legyen és a legfőbb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

2. Neked akarunk segíteni, nem nektek.

Nem gondoljuk hogy, mindenkinek ugyanazok a céljai amit sablonos motivációs szövegekkel orvosolni lehet. A te célod a fontos számunkra!

3. Nyitottak vagyunk az újra

Saját testsúllyal való edzés vagy súlyokkal, teremben? Monoton kardió vagy HIIT? Időszakos böjtölés vagy a jól megszokott 3-4 óránkénti étkezés? Egyiktől sem zárkózunk el, sőt mi abban hiszünk, hogy együtt a legjobbak

4. Az állandó fejlődésben hiszünk

Mindig van következő lépés, egy magasabb szint, amit el lehet érni, mi lelkesen küzdünk a céljainkért, és aki csatlakozik hozzánk azt is a fejlődés irányába fogjuk terelni, legyen szó fizikai vagy szellemi gyarapodásról.

5. A célunk a fittségről alkotott kép megreformálása.

Ki néz ki jobban egy testépítő, egy focista vagy egy hosszútávfutó? Szerintem erre a kérdésre, ahány ember annyiféle válasz érkezne és ez így van rendjén, nincs olyan hogy általánosságban vett álomtest, ez mindenkinek mást jelent.

5+1 Nem csak értünk hozzá, hanem imádjuk is csinálni

Mi azok a fajták vagyunk, akik már felkelés után a délutáni edzést tervezgetik. Hatalmas a sport iránti érdeklődésünk, tiszteletünk, azt szeretnénk, hogy ezt az élvezetet is átadjuk az eredményekkel együtt, ez az ami motivál minket.

Share This